OVER ONS

NielsenIQ Brandbank is de leider op het gebied van digitale productcontent-oplossingen. We maken het merken en retailers mogelijk om de beste winkelervaring neer te zetten door het vastleggen en naadloos delen van rijke digitale productcontent op alle kanalen.

De end-to-end-oplossingen van NielsenIQ Brandbank verbinden shoppers met de meest up-to-date en relevante productcontent, waardoor de consumentengoederen beter vindbaar zijn en meer betrokkenheid creëren.

We werken samen met onze klanten om hun productinformatie te digitaliseren,door merken en retailers direct met de shoppers te verbinden en hun winkelervaring te verbeteren. Met meer dan 20 jaar ervaring en activiteit in 39 landen, is NielsenIQ Brandbank de contentpartner van meer dan 52.000 merken, 700 retailer en groothandels over de hele wereld. Met NielsenIQ Brandbank als partner weet je zeker dat onze expertise en kennis van de sector jou zal helpen om de winkelervaring te digitaliseren. Laat het klantvertrouwen groeien met kwalitatieve digitale productcontent, ondersteund door toonaangevende processen, technologie en automation.

VISIE

De wereldleider op het gebied van digitale productcontent te zijn.

MISSIE

Onze klanten te ondersteunen om de beste winkelervaring neer te zetten, door consumentengoederen beter vindbaar te maken en meer betrokkenheid te creëren.

MAAK KENNIS MET ONS MANAGEMENTTEAM

MIKE NICKITUK

Global Managing
Director

SEAN WILKINS

Group Commercial
Director

MARU
DIAZ

Chief Operating
Officer

CHRIS
HEAD

Head of
Finance

JEFF
MAPP

Group IT
Director

ELLIE
HALES

Group HR
Business Partner

Vraag meer info aan


    Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonlijke informatie die je met ons deelt, zie onze Privacy Notice.