MARKETINGBILLEDER & SOFTWARELØSNINGER  

Nielsen Brandbank er kendt for sikring samt distribuering af planogrammer. I dag tilbyder Nielsen Brandbank dog en lang række øvrige muligheder inden for billedservices og produktdata. Med introduktionen af marketingbilleder har Nielsen Brandbank gjort det muligt for leverandører og retailere at imødekomme kravene i forbindelse med eCommerce, tilbudsaviser, mobilapplikationer mm. Dette har ændret arbejdsrutinen i vores fotostudie, der nu både for- og efterbehandler produkt såvel som billede bla. ved fjernelse af uønskede etiketter og datostempler samt retouchering.

79641292-967e-4dfd-89a1-79e6d1c1683a

Både leverandører og retailere har behov for produktinformation. Nielsen Brandbank hjælper ikke blot med at sikre kvalitet til alle parter, men gør det også muligt at styre og distribuere indholdet enkelt og billigt. Gennem Nielsen Brandbanks billedbibliotek, også kendt som Product Library (PL) er det blevet muligt at tilgå billeder og produktinformation når som helst.