WE ZIJN ER OM TE HELPEN – DE LANCERING VAN ONS NIEUWE ONDERSTEUNINGSPLATFORM


March 18, 2019| by admin

Met meer dan 7000 merkfabrikanten en 260 retailers wereldwijd, is klanttevredenheid altijd al de kern van ons bedrijf geweest en we streven er voortdurend naar om onze klanten een uitstekende service te bieden. Daarom hebben we een nieuw ondersteuningsplatform voor onze klanten over de hele wereld gelanceerd, dat tijdig oplossingen biedt via een eenvoudig te gebruiken platform.

Door gebruik te maken van het nieuwe ondersteuningsplatform krijgen klanten een live chatfunctie binnen de Product Library, toegang tot het Solutions Portal en extra ondersteuning via de Knowledge Base. Door de mogelijkheid om tickets te verhogen en verzoeken effectiever te beheren, krijgen klanten sneller een oplossing en hebben ze nog steeds contact met het Nielsen Brandbank team.

LIVE CHAT

Introductie van een nieuwe live chatfunctie in de Product Library, waardoor klanten meer toegang hebben tot klantenondersteuning en tijdig en effectief oplossingen voor vragen kunnen ontvangen.

OPLOSSINGEN PORTAAL

Het Solution Portal stelt klanten in staat om vragen of verzoeken te stellen en hun ticketstatus zichtbaar te maken.

KENNISBANK

Binnen de Knowledge Base hebben klanten nu toegang tot extra ondersteuning voor elk van onze diensten, inclusief veelgestelde vragen.

Klanten kunnen ook een e-mail sturen naar het Nielsen Brandbank Customer Support team, dat automatisch een ticket verhoogt, wat tijd bespaart en de efficiëntie bij het beheer van vragen verbetert.

VOOR MEER INFORMATIE OVER ONS NIEUWE ONDERSTEUNINGSPLATFORM KUNT U CONTACT OPNEMEN MET UW ACCOUNT MANAGER OP
+32 (0)2 778 71 12.

RELATED ARTICLES

Vraag meer info aan


Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonlijke informatie die je met ons deelt, zie onze Privacy Notice.