WE LIGGEN IN LIJN MET DE GS1-NORMEN EN DE BRANCHE


August 17, 2018| by admin

Na de aankondiging van GS1’s Richtlijnen voor Mobielvriendelijke Hero-afbeeldingen, zijn we verheugd om te melden dat Nielsen Brandbank op deze richtlijnen aansluit en de afgelopen zeven maanden al volgens deze norm heeft gewerkt als onderdeel van onze Mobielvriendelijke Afbeeldingenservice.

Aangezien mobiel het afgelopen jaar een belangrijk aandachtspunt voor de branche is geworden, is de Richtlijn Mobielvriendelijke Hero-afbeeldingen ontwikkeld om de beste werkwijzen te verduidelijken bij het ontwikkelen van afbeeldingen die zijn geoptimaliseerd voor mobiele apparaten. Door consistente en duidelijke productafbeeldingen te leveren die op kleine schermen gemakkelijk te lezen zijn, zorgen we voor minder fouten en blijere klanten.

Na de lancering van de mobiel geoptimaliseerde service van Nielsen Brandbank in januari, zijn we er trots op om productafbeeldingen te creëren, te hosten en te publiceren die zijn ontworpen om te voldoen aan de klantbehoeften en de standaarden die de retailers en de bredere markt accepteren.

Richard Stanley, lid van de werkgroep Mobielvriendelijke Hero (MRHI) en productmanager bij Nielsen Brandbank: “2018 was een spannende tijd voor mobiel geoptimaliseerde afbeeldingen. In het afgelopen jaar hebben we voor een aantal klanten geoptimaliseerde afbeeldingen gecreëerd, van de eigen merkassortimenten van grote retailers tot grote multinationale leveranciersmerken, tot de laagste trede van de ladder die op zoek was naar een robuuste en effectieve oplossing. Onze “Clean Pack”-aanpak is bij veel klanten in de smaak gevallen en verlicht de pijn voor veel merken die hun content willen voorbereiden op het mobiele tijdperk.

Het hele jaar door hebben we belangrijke retailers geraadpleegd zodat de afbeeldingen die we maken, passen in een consistente oplossing voor hun online platforms. De bevindingen van deze week geven aan dat onze methode in lijn ligt met de bredere GS1-brancherichtlijn, en zijn een duidelijke aanwijzing dat we onze oplossing voor de branche direct goed hebben ontwikkeld”.

Als u meer wilt weten over de Nielsen Brandbank Mobielvriendelijke Afbeeldingenservice, neem dan contact op met uw accountmanager via +32 (0)2 778 71 12 of infobe@brandbank.com.

RELATED ARTICLES

Vraag meer info aan


Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonlijke informatie die je met ons deelt, zie onze Privacy Notice.