DATA POOL

ALS JOUW PRODUCTINFORMATIE TOEGANKELIJK EN NAUWKEURIG IS, STA JE VOOR.

Het Global Data Synchronisation Network (GDSN) is het grootste productdatanetwerk ter wereld. GDSN maakt het voor elk bedrijf in elke markt mogelijk om hoge kwaliteit productinformatie moeiteloos te delen. Bedrijven in alle maten hebben hetzelfde nodig, namelijk tijdige en betrouwbare productinformatie ten gunste van klanten en patiënten.

Met GDSN wordt hoge kwaliteit productcontent geplaatst, onderhouden en gedeeld, terwijl partners altijd toegang hebben tot de actuele en complete informatie om producten uit te kunnen wisselen op de lokale en wereldwijde markten.

Elk bedrijf dat productinformatie wil verzenden of ontvangen heeft voordeel van GDSN door zich in te schrijven op Global Product Exchange.

Global Product Exchange maakt het mogelijk om jouw productcontent te creëren en synchroniseren met al je handelspartners, zodat je betrouwbare data in één keer kan delen met al je markten.

INTRODUCTIE GLOBAL PRODUCT EXCHANGE

Onze GDSN-connector combineert klantgerichte productcontent, aangeleverd door Nielsen Brandbank, met de B2B-wereld van GDSN, zodat de content één samengevoegde bron van B2B- en B2C-productinformatie wordt voor de GS1 GDSN-standaarden. Dit is een unieke mogelijkheid op de wereldmarkt.

VOORDELEN

Het delen van real-time productcontent met alle handelspartners in één keer

Breng nieuwe producten snel en eenvoudig op de markt

Minimaliseer handmatige processen en verminder fouten, verbeter de kwaliteit

Daling van datamanagementtijd en -kosten

Merktransparantie voor klanten en patiënten

Vraag meer info aan


Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonlijke informatie die je met ons deelt, zie onze Privacy Notice.