Retail
Oplossingen

HOE HELPEN WE

Introductie van Planogram-oplossingen

Vereenvoudig het proces van ruimtevaartplanning door merchandisinginformatie te creëren, beheren en distribueren, Planogram Solutions stelt leveranciers in staat om activa te delen met retailers en met elkaar via één webgebaseerd platform.

Kom meer te weten

Planogramoplossingen

BrandbankPlanogramSolutionsHowWeHelp

Introductie van ProductImage

Onze ervaren imaging- en datadeskundigen creëren de productcontent die u nodig hebt om producten online te tonen en meer. Met behulp van Nielsen Brandbank kunt u ervoor zorgen dat de productgegevens die op uw website worden weergegeven, juist zijn.

Kom meer te weten

Oplossingen voor productafbeeldingen en gegevensvastlegging

BrandbankProductImageandDataCaptureHowWeHelp

Introductie van de productbibliotheek en verrijken

Beheer uw bestaande digitale marketingcontent en herzie en keur de productinhoud goed die voor u door Nielsen Brandbank wordt gevangen.

Kom meer te weten

Oplossingen voor merk- en digitaal vermogensbeheer

BrandbankBrandandDigitalAssetManagementHowWeHelp

Introductie van One Caseone Place

In samenwerking met de detailhandel en de groothandel voor u zal het distributieformaat van B2B-productgegevens worden gestandaardiseerd om ervoor te zorgen dat alle partijen over de vereiste productinformatie beschikken. Een complete omnichannel-dataset leveren aan de B2B- en B2C-industrie.

B2B-productgegevens

BrandbankB2BProductDataHowWeHelp

Introductie van wereldwijde productuitwisseling

GPE kan u voorzien van een uitgebreide feed van B2B- en B2C-productgegevens in overeenstemming met de GS1 GDSN-normen. Met deze geïntegreerde tool kunt u een verbonden digitale strategie implementeren om consistente gegevens te hebben voor gebruik in uw hele bedrijf.

Kom meer te weten

Gegevenspool

BrandbankDataPoolHowWeHelp

Introductie van Optimized Imagery

Als onderdeel van onze geoptimaliseerde service, kan Nielsen Brandbank productafbeeldingen maken, hosten en publiceren die speciaal zijn ontworpen om uw producten gemakkelijker op alle apparaten te laten browsen.

Kom meer te weten

Geoptimaliseerd beeldmateriaal

BrandbankOptimisedImageryHowWeHelp

Introductie van Connect

Samen met enkele van de grootste retailers in het Verenigd Koninkrijk, kan Nielsen Brandbank u helpen om het pad naar aankoop te verkorten door de shopper producten te laten ontdekken, onderzoeken, vergelijken en selecteren zonder de website van de winkelier te verlaten.

Kom meer te weten

Productpagina verrijking

BrandbankProductPageEnrichmentHowWeHelp

Introductie van AB Testing Solutions

Nielsen Brandbank is een partnerschap aangegaan met Vypr om uw producten te verbinden met consumenteninzichten als nooit tevoren. Bij het lanceren van een nieuw product of het maken van een revisie, kan Nielsen Brandbank u helpen bij het maken van waardevolle en goed geïnformeerde productbeslissingen door realtime feedback te geven.

AB-testoplossingen

BrandbankABTestingHowWeHelp

Oplossingen voor leveranciers

Wie werkt er met Nielsen Brandbank?

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Vraag meer info aan


Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonlijke informatie die je met ons deelt, zie onze Privacy Notice.