SYNDICATIE-OPLOSSINGEN

NielsenIQ Brandbank werkt in 39 internationale markten en voorziet de FMCG-eCommercesector met hoogstaande, nauwkeurige data. We werken samen met meer dan 7000 merken en leggen meer dan 300 attributen per product vast die kunnen worden gedeeld met third party-applicaties. Met meer dan 50 miljoen producten die wereldwijd worden verspreid, heb je altijd toegang tot rijke voedingswaarde-informatie die de productkennis van consumenten zal vergroten.

De levensmiddelensector ontwikkelt zich razendsnel, en nauwkeurige productinformatie wordt steeds belangrijker om een interessante winkelervaring neer te kunnen zetten.
De syndicatieservice van NielsenIQ Brandbank is ontworpen in de sector samen te brengen, door actuele, accurate en uitgebreide digitale productcontent te delen met derden, voor eCommerce, voedings- en analytische/onderzoeksdoeleinden.

Contentsyndicatieklanten ontvangen digitale content via een selectie van flexibele integratie-opties, waardoor je altijd toegang hebt tot de database van NielsenIQ Brandbank vol met gestructureerde, betrouwbare, rijke en complete productdata en -afbeeldingen.

HOE NIELSEN BRANDBANK JOU KAN HELPEN

ECOMMERCE-WEBSITES

DIEET- EN VOEDINGSAPPS

WELZIJN- EN LIFESTYLE-APPS

PREVENTIE VAN VOEDSELVERSPILLING

KLANTBELONINGEN EN PROMOTIESCHEMA’S

C4L-New

OVERHEIDSINSTELLINGEN

Virtual Environment

VIRTUELE OMGEVINGSMODELLEN

BEDRIJFSOPLOSSINGEN

BELEEF DE DIGITALE TRANSFORMATIE

Voor verdere toelichting over hoe wij met persoonlijke informatie die met ons wordt gedeeld omgaan, bekijk ons Privacybeleid.
Vraag meer info aan


    Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonlijke informatie die je met ons deelt, zie onze Privacy Notice.