Slide
LEVERANCIERSOPLOSSINGEN

Heb jij moeite om een aantrekkelijke winkelbeleving neer te zetten op de verschillende kanalen die nodig zijn om je merkwaarde te beschermen en de verkopen te stimuleren?
NielsenIQ Brandbank werkt met merken samen om ervoor te zorgen dat aan alle digitale contentwensen wordt voldaan. Maximaliseer je merkwaarde en trek betrokken en loyale klanten met de merkoplossingen van NielsenIQ Brandbank.

Workplace

Discover

Wij helpen klanten om jouw producten te ontdekken, door ervoor te zorgen dat jij de juiste digitale productcontent beschikbaar hebt om de aankoop te vereenvoudigen.

Hoogwaardige marketingafbeeldingen, met CGI en lifestyle-beelden zorgen ervoor dat je producten makkelijk vindbaar zijn. Verrijk je productpagina’s met GDSN-conforme digitale productcontent die de zichtbaarheid in zoekmachines verbeterd, terwijl je je klanten helpt met het visualiseren van je producten en de verkopen stimuleert. Read More >>

+

Activate

Wij helpen jou om kanaalspecifieke klantwensen te activeren, door digitale productcontent per kanaal aan te kunnen passen.

Je productdata is gevalideerd en conform de globale standaarden, waardoor het eenvoudig te distribueren is over alle nodige kanalen. Omdat je de productinformatie per saleskanaal kunt aanpassen, heb je betere productpagina’s, hogere zoekmachine-rankings en sales. Read More >>

+

Engage

Wij helpen jou je klanten te betrekken en conversies te stimuleren, door de merkbeleving neer te zetten die jouw producten laat opvallen.

Lever verrijkte online content, waaronder video’s, foto’s, producttours, kenmerken en vergelijkingen. Leid traffic naar je producten door merkbekendheid op te bouwen terwijl je meteen een betere digitale winkelervaring neerzet. Read More >>

+

Compete

Wij helpen jou succesvol de concurrentie aan te gaan, door kansen op het digitale schap te herkennen.

Analyseer and meet jouw content en dekkingsgraad, zodat je snel en eenvoudig inzicht hebt in de prestaties van je producten en deze kunt verbeteren. Read More >>

+

BELEEF DE DIGITALE TRANSFORMATIE

Voor verdere toelichting over hoe wij met persoonlijke informatie die met ons wordt gedeeld omgaan, bekijk ons Privacybeleid.
Vraag meer info aan


    Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonlijke informatie die je met ons deelt, zie onze Privacy Notice.